Shiatsu-Massage-Therapie
Praktijk voor Vrouwen

Anna Permantier

Deze pagina afdrukken

Home

Welkom ⭐   

Heb je zorgen over je eigen gezondheid?

Ik geef advies aan vrouwen, die voor hun gezondheid op zoek zijn naar een nieuwe behandelingsvorm. Ik kan je uitgebreid informatie geven over Traditionele Chinese Geneeskunde: Acupunctuur, Tuina, Shiatsu, Kruidengeneeskunde, Voedingsadvies, Tai-Chi of Qi-Gong.  

Ik ben deskundige op het gebied van Traditionele Chinese Geneeskunde voor Vrouwen.

Sinds 2004 ben ik TCM Therapeute en heb jarenlang therapeutische begeleiding bij diverse lichamelijke klachten verzorgd.  

Dit kunnen langdurige,  chronische klachten zijn. Maar het kunnen ook  acute klachten zijn, bijvoorbeeld motorische problemen door een ongeval of door tijdelijke overbelasting.

Een andere benadering van klachten zijn hormonale disbalansen in de verschillende levensfasen van een vrouw. Bijvoorbeeld hoofdpijn in samenhang met de menstruatiecyclus, alles rondom wel/niet zwanger zijn, moederschap, de  overgang en ouder worden.

Denk ook aan klachten voor of na gynaecologische ingrepen. Soms zijn het lichamelijke klachten, die te maken hebben met uitputting door moeilijke tijden in het leven. 

Meer hierover in het menu: ' Bij welke klachten?'. 

Naast mij zijn er vele andere TCM Therapeuten in de regio Nijmegen werkzaam. Ik ben contactpersoon voor het samenwerkingsverband TCM Nijmegen. Ik verzorg advies en onderzoek, geef aanbeveling voor de verdere behandeling. Voor de therapeutische begeleiding verwijs ik je doelgericht naar collega's van TCM Nijmegen. Je kunt vertrouwen op een professioneel zorgaanbod van hoge kwaliteit. 

Bel gerust voor advies en verdere informatie: 06-43844791

Anna Permantier.  

 


Deel deze pagina via:
Logo RBNG
Lid Beroepsvereniging Zhong
Logo RBNG