Shiatsu-Massage-Therapie
Praktijk voor Vrouwen

Anna Permantier

Deze pagina afdrukken

 Anna Permantier (49 jaar)

In 2004 opleiding tot Shiatsu-Massage-Therapeute afgerond op basis van de  Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM). In 2008 bijscholing voor Westerse Medische Basiskennis en in 2012 bijscholing voor TCG Voedingsleer afgerond. Psycho-sociale vooropleiding: HBO-Dramatherapie met ruime werkervaring in GGZ.

Vanaf 2000 heb ik zes jaar bij de kuurafdeling van het Sanadome Nijmegen gewerkt, waar ik massage- en  kuurbehandelingen heb gegeven. 2006-2013 heb ik jaarlijks Shiatsu-Massage cursussen en workshops voor vrouwen bij het cursuscentrum De Opstap in Nijmegen gegeven.

2018 ga ik korte cursussen voor vrouwen in de overgang geven. 

Ik heb sinds 13 jaar mijn eigen praktijk als TCM Therapeute. Daarnaast ben ik met hart en ziel moeder. Ik volg regelmatig bijscholingen, neem deel aan supervisie en intervisie om een therapeutisch aanbod van hoge kwaliteit en optimale zorg te waarborgen. Ik ben eerst gespecialiseerd in de behandeling van gynaecologische klachten en dan in de behandeling van psychosomatische klachten, fysieke en psychische traumabehandeling.

Ik werk af en toe in een psychosomatische kliniek in Duitsland en richt me steeds meer op multidisciplinaire behandeling. In Duitsland is TCM op vele plaatsen al in ziekenhuizen en psychsomatische klinieken als behandeldiscipline geintegreerd. Ik streef ernaar om TCM in Nederland, in bijzondere in de regio Nijmegen, meer bekendheid te geven en als behandeldiscipline in instellingen met multidisciplinaire gezondheidszorg te integreren. 

2015 heb ik in Nijmegen het samenwerkingsverband TCM Nijmegen opgericht.  

 

 
 

 

 


Deel deze pagina via:
Logo RBNG
Lid Beroepsvereniging Zhong
Logo RBNG